INTEMAC Inspiration Day 2022 aneb iPad jako nejlepší pracovní nástroj do výroby

17. 11. 2022

V polovině listopadu jsme představili naše aplikace zaměřené na zjednodušení každodenní agendy pracovníků napříč výrobou návštěvníkům akce Inspiration Day ve výzkumném a inovačním centru Intemac Solutions s.r.o. v Kuřimi. 

Účastníci se mohli seznámit s nejnovějšími technologiemi pro průmyslové odvětví, najít inspiraci pro budoucí směřování vlastní firmy, anebo sdílet své zkušenosti s digitalizací v praxi. 

S našimi aplikacemi B2A Pracoviště, B2A Kontrolor, B2A Mistr, B2A Sklad, B2A Servis a B2A Montáže jsme bořili stereotypy o tom, že iPad je designovka pro kreativce. Díky našim success stories jsme návštěvníkům umožnili nahlédnout např. do výroby společnosti Koma Modular, kde iPady s naší intuitivní aplikací využívá v ostrém provozu už více než 100 pracovníků.

Užili jsme si i doprovodný program plný inspirace a technologických novinek.

Náš COO, Miroslav Kaleta, se spolu s dalšími experty z praxe zúčastnil „diskuzního kruhu“ na téma bezpapírová výroba, umělá inteligence a robotizace.

Děkujeme, že můžeme být součástí eventů s tak skvělou atmosférou!

INTEMAC je místo, kde můžete poznat nejnovější technologie pro průmysl. Skutečné aplikace technologií, které šetří čas a peníze. Od ERP systémů po speciálního robota pro péči o rajčata. Jejich pravidelné workshopy slouží ke sdílení know-how z oblastí automatizace a digitalizace, řešení pro co nejefektivnější výrobu. Cílem je propojovat firmy, které stojí před stejnými výzvami a pomáhat jim je překonat.
< Zpět na VÝPIS AKTUALIT

Hledáme lidi s talentem a zapálením pro věc.

Zobrazit PRACOVNÍ nabÍdky
Základní informace
B2A Software Development, s.r.o.
Lešetín II 651
760 01 Zlín

IČ: 03322220
Office
tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín
Zobrazit na mapách
(c) 2022 B2A Software Development s.r.o.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram