Pryč s papírem! Proti zmetkovitosti nasazujeme tablety...

23. 7. 2020

Jedním z témat v dnešním čísle Hospodářských novin bylo představení téměř sterilního prostředí u jednoho z našich významných klientů. Společnost UCT v Liberci jde vstříc digitalizaci. Digitalizace a využití tabletů ve výrobě pomáhá výrazně snižovat počet zmetků v průběhu pracovních procesů.

Automatizací podniků se nezabýváme nejen my, ale i světoví průmysloví giganti, jako jsou německý Siemens nebo americký General Electric. “Jako přímou konkurenci je nebereme. Oproti takovým velkým hráčům se naše společnost snaží nabízet nástroje, které jsou hlavně jednoduché na používání,” uvádí pro Hospodářské noviny v rozhovoru o benefitech B2A řešení na půdě UCT, jednatel B2A Petr Kubíček.

Více podrobností o digitalizaci, využití tabletů a jak to chodí v libereckém provozu. Ale také, jak tomuto úspěchu B2A velkou mírou přispělo, si můžete přečíst v aktuálním výtisku Hospodářských novin na str. 14!

digitalizace a využití tabletů ve výrobě významně snižuje počet zmetků
digitalizace ve společnosti UCT Fluid Delivery Solutions
< Zpět na VÝPIS AKTUALIT

Hledáme lidi s talentem a zapálením pro věc.

Zobrazit PRACOVNÍ nabÍdky
Základní informace
B2A Software Development, s.r.o.
Lešetín II 651
760 01 Zlín

IČ: 03322220
Office
tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín
Zobrazit na mapách
(c) 2022 B2A Software Development s.r.o.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram