Nová user-centric aplikace zajistí diabetikům nepřetržitou kontrolu nad hladinou cukru v krvi

27. 11. 2022

Intuitivní aplikace ve zdravotnictví mají potenciál zkvalitnit životy milionů lidí. Předvídat rizika, pomáhat v diagnostice, zlepšit tok dat a poskytnout včasnou komplexní péči. Proto jsme v roce 2022 začali intenzivně ladit nové aplikace z oblasti Healthcare. Jednou z nich je i user-centric aplikace pro diabetiky s pracovním názvem Moje cukrovka.

Monitorovací systém se skládá ze senzoru, vysílače, aplikace a analytického softwaru. Senzor s vysílačem, který nepřetržitě monitoruje data o hodně glukózy v mezibuněčné tekutině, nosí uživatel na břiše případně na paži.

Uživatelé díky aplikaci uvidí v reálném čase údaje o glykémii ze senzoru a dostanou varování, kdykoliv se hodnoty glukózy v krvi začnou zvyšovat nebo snižovat. Naměřené hodnoty můžou také jednoduše sdílet s ostatními (rodinnými příslušníky, přáteli, doktorem nebo například vedoucími letních táborů pro děti).

Aktuálně ladíme k dokonalosti funkční stránku aplikace. Finální verzi plánujeme na druhou polovinu roku 2023.

< Zpět na VÝPIS AKTUALIT

Hledáme lidi s talentem a zapálením pro věc.

Zobrazit PRACOVNÍ nabÍdky
Základní informace
B2A Software Development, s.r.o.
Lešetín II 651
760 01 Zlín

IČ: 03322220
Office
tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín
Zobrazit na mapách
(c) 2022 B2A Software Development s.r.o.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram