První krůčky k digitalizaci zdravotnictví probíhají i u nás v ČR

6. 12. 2021

Dříve trávili novorozenci na oddělení týdny, někdy i měsíce. A rodiče v permanentním stresu pendlovali mezi nemocnicí, domovem a prací.

A dnes. Dnes jsme pokročili tak daleko, že pokud to zdravotní stav alespoň trochu dovolí, miminko můžou rodiče po pár dnech vzít domů. Sžívat se a užívat si společné chvíle. A hlavně – být v klidu (a ten klid předávat dál…). Je to veliký krok kupředu. Díky speciální aplikaci na iPadu můžou rodiče jednoduše zmáknout v pohodlí domova všechna důležitá měření. Sestřička/doktor tak dostane v reálném čase přesně ty údaje, které k výkonu své práce potřebuje. A ušetřený čas využije k péči o děti ve vážnějším stavu.

„Mám velkou radost z toho, že první krůčky k digitalizaci zdravotnictví probíhají i u nás v ČR a my v B2A máme možnost ladit funkcionality aplikací tak, aby dokázaly co nejpřesněji pokrýt reálné potřeby pacientů, doktorů i sestřiček,“ dodává Petr Kubíček, CEO B2A.

Úroveň zdravotnictví šla za poslední roky strmě nahoru. Navzdory všemu žijeme prostě v úžasné době…

A video společnosti Apple z neonatologie UVA Children´s hospital je toho krásným příkladem… Prohlédnout celé si jej můžete viz. tento odkaz.

< Zpět na VÝPIS AKTUALIT

Hledáme lidi s talentem a zapálením pro věc.

Zobrazit PRACOVNÍ nabÍdky
Základní informace
B2A Software Development, s.r.o.
Lešetín II 651
760 01 Zlín

IČ: 03322220
Office
tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín
Zobrazit na mapách
(c) 2022 B2A Software Development s.r.o.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram