Docker - co je to a kde ho využít?

18. 2. 2021

Pokud se zajímáš o základy programování a všeobecně o prostředí IT a technologie, zavítej na náš B2A BLOG, kde máme nový článek o základech a využití softwaru Docker.

Článek pojednává o základních pojmech této "problematiky", názorně vysvětluje užití jednotlivých příkazů v praxi a nakonec můžeš nově nabyté znalosti praktikovat na ukázkovém příkladu, který je samozřejmě součástí článku.

Autorem tohoto článku je náš kolega Johny. A ačkoli je u nás tech-leaderem angular týmu, rád se s Tebou podělil o znalosti a základy spadající pod technologii backend. Tak už na nic nečekej, užij si čtení a vyzkoušej docker "na vlastní kůži"! ... A již nyní Ti můžeme slíbit, že se toho ohledně dockeru brzy dozvíš víc. Těšíš se? My ano! 🙂

docker
docker

A hledáš-li nové výzvy a zkušenosti v perspektivním oboru, neváhej nás kontaktovat! Máme totiž volnou židli. Třeba padne právě Tobě! To správné telefonní číslo pro Tebe je 723 997 551! Těšíme se na tebe! ... staň se členem A-týmu!

< Zpět na VÝPIS AKTUALIT

Hledáme lidi s talentem a zapálením pro věc.

Zobrazit PRACOVNÍ nabÍdky
Základní informace
B2A Software Development, s.r.o.
Lešetín II 651
760 01 Zlín

IČ: 03322220
Office
tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín
Zobrazit na mapách
(c) 2022 B2A Software Development s.r.o.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram